Logo
КошницаСума: 0.00 лв.
0

Издателство

Редакторски и коректорски услуги

Редакцията се различава от корекцията с много по-задълбочената работа на равнището на съдържанието, стила и цялостното звучене на текста.
Извършена от опитен професионалист, гарантира качеството и надеждността на текста преди неговото публикуване или отпечатване.
Задължително условие за четивността на един текст е той да бъде прочетен както от редактор, така и от коректор. Работата на тези специалисти е ключова за качеството на вашия ръкопис.

ISBN

Това е уникален международен стандартен номер на книга (от английски International Standard Book Number, съкратено ISBN), който най-често е отпечатан на задната корица и служи за търговски цели. Самият номер може да се прочете с баркод четец.

Самата регистрация отнема около 3 работни дни. При получаването на ISBN номер, издателят е задължен да предостави определен брой екземпляри на изданието. Това от своя страна спомага при възникване на спорове за авторски права. Важно е да се знае, че нов ISBN номер се издава при всяка промяна в заглавието или формата на изданието (включително при смяна на подвързването) или при съществена промяна в съдържанието.

Галерия


Пазаруване
Сигурни ли сте, че желаете да продължите?